Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaangażowanie GM'ów w życie działów...

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.

ok godziny 15 wysłałem raport z tym tematem :

http://www.mpcforum.pl/topic/773232-czesc-szukam-priva-nostale/

jest on w subforum a powinien być w normalnym dziale...

Jak widzicie obecnie aktywni są 4-5 GM czyli taki raport powinien być wypełniony w max godzine.

Odrazu mówię że nie jest to 1 raz

proszę o wypowiedzenie się GM'ów i administrację

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

GM nie sprawdza tylko jednego działu, zapewne każdy z Nas ma kilkanaście PW odnośnie innych spraw(ja tak mam), niektóre sprawy wymagają czasu, inne można załatwić od razu. A dział sugestie nie jest od składania skarg.

Opublikowano

GM to nie roboty, ale co prawda to prawda - niektórzy odznaczają raporty i nie wykonują ich (nie mówię o gm tylko) i wtedy gorzej, czasem raportuję kilka razy jedną reklame bo nie schodzi. ;p

no to może administracja powinna powiększyć progi? może kolejni 2-3 gmi

I może 4-5 adminów? ;f

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

no to może administracja powinna powiększyć progi? może kolejni 2-3 gmi

nie tobie decydować

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

RMCF odszedł i zrobił się burdel z raportami:D Już nikt nie zasuwa z raportami tak jak ja:D

A tak na poważnie, to GM często zostawiają zalogowane konta, w dodatku raportów czasami potrafi być mnóstwo, a żaden z GM nie wybiera sobie poszczególnych raportów do zrobienia, tylko robi je po kolei. Czasami dokopanie się do takiego raportu z małego działu trochę trwa, po za tym nie wymagajmy od nikogo by siedział tutaj 24/7.

Zawsze możesz wysłać raport po raz drugi :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Od raportów sa również moderatorzy wiec proszę nie zwalać wszystkiego na gm my tez mamy swoje inne obowiązki

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Antix, dobrze wiesz że w NT jest tylko barycz który robi to nie dla siebie, tylko na potrzebe działu i na mpc siedzi w godzinach wieczornych, nie o 16...

Nie zwalam winy , tylko proszę o większe zaangażowanie

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Vertmar ale powiedz mi, o huj Ci tak naprawdę chodzi?

Działów jest z 200 i każdy ślę raport na 4-5GM? I się wzburzasz, że Twój raport nie został rozpatrzony?

Masz problem do GM'ów, a takie raporty to robota Moderatorów poszczególnych działów.

GM jest od przyznawania nagród, dawania permów, opiekowania się całym Team Moderatorów, MMT, Projekty, Aplikacje.

I powinien mieć wyjebane na jakiś temat który powinien być w dziale, a jest w sub forum.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Niestety ale są na forum godziny newralgiczne. Są to takie godziny, gdzie większość osób w dni powszednie jest w szkole, na studiach czy też w pracy, również mowa tutaj o moderatorach, GM, czy też Adminach. Każdy z nich ma też swoje życie, i nie przesiaduje na forum 24/7. Jak tylko wrócą ze szkoły itp na pewno wejdą na MPC i wypełnią raport.

Po za tym idąc tym tokiem myślenia to po co dodawać kolejnego GM, i tak pewnie jak każdy inny bd dostępny po szkole, lub też innych zajęciach.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Powiem Ci jedno. Każdy GM mimo iż ma rangę jest człowiekiem! Poza tym zauważyłem, że często konta są na afku tzn. zalogowane bez ruchu. Nie wspominając o tym, że osobiście jak napiszę do któregoś z GM bądź wyślę raport to jest odpowiedź można powiedzieć bardzo szybko, także nie mów, że się *za przeproszeniem* opierniczają. Nie wspominając, że na 100% jest masa raportów :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Każdy z członków ekipy jest tylko człowiekiem, nie robotem zasuwającym 24 godziny na dobę.

Tak jak ktoś wspomniał, jest wiele czynników składających się na wykonywanie raportów, choćby... Szkoła, inna strefa czasowa, obiad u babci i tym podobne.

Opublikowano

GM'owie i moderatorzy to nie są roboty.

Jest tak jak wyżej już napisali, że wszyscy mają swoje życie. Nie mogą 24h na dobe siedzieć na forum.

A wykonanie raportu to nie jest 5 sekund roboty.

Jak zgłaszasz np. reklame, to moderator musi: wejść do tematu z reklamą, dać bana, wyedytować post z reklamą, napisać temat w zbanowanych. To może zająć nawet 2 minuty. A jeśli takich raportów jest 50+ kilkadziesiąt innych to trochę czasu zajmie ich zrobienie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...